Skip to main content

Effecta Energy Solutions AB

Vi är ett litet och välskött företag i Kungsbacka med ett drygt 20-tal anställda som drivs av att leverera en bra produkt till en nöjd kund. Vi har alla funktioner som vår verksamhet kräver hos vår egen personal, vi är därför inte beroende av andra entreprenörer för att vårt system skall kunna levereras. 

Oavsett ifall du funderar på solkraft till din bostad, ert företag, lantbruk eller ett projekt så har vi allt som krävs för en lyckad installation. Vi har ett brett utbud av produkter från ledande tillverkare samt möjlighet till projektering av alla sorters solkraftssystem inom vår egen verksamhet.  

På Effecta har vi på daglig basis arbetat med solenergi sedan mitten av 90-talet, först med solvärme och sedan 2010 med solkraft. Idag har vi bägge delar i vår verksamhet och kombinerar dem inte sällan i olika bostadsprojekt. 

Vi är verksamma i storgöteborg och norra halvan av Halland, ifall du finns i vårt område kan vi hjälpa er med ett bra system!

checkwatt

Starka lokalt

Effecta bedriver sin verksamhet strax utanför Kungsbacka, det har vi gjort sedan starten 1982. Vi arbetar i vår dagliga verksamhet inom storgöteborg och norra halvan av Halland. För oss är det långsiktiga samarbetet viktigt, vi kan med enkelhet erbjuda installationer över hela landet men vet att över tid krävs det en god support och service på alla typer av installationer.

Vi värdesätter långsiktighet och sunda kundrelationer, vi har en lång historik och planerar att finnas kvar även i framtiden. Av den anledningen måste vi ta ansvar i vår införsäljning, vår installationer och vår service. Vår bransch är i ständig förändring och vi vill ge våra kunder råd som är korrekta utifrån rådande omständigheter. 

"Effecta Energy Solutions AB är en komplett och trygg solcellsentreprenör i storgöteborg och Halland. Vi levererar system från idé till driftsatt system med vår egen personal."

Vårt geografiska täckningsområde

Vi arbetar dagligen mellan Kungälv i norr och Halmstad i söder. Vår största kundbas finns i Kungsbacka, där är vi som allra starkast och levererar till privatpersoner, företag, kommun och byggprojekt i olika omfattningar. 

Vi känner ett stort ansvar i att vara lokala, vi vill vara en bra arbetsgivare likväl som en trygg entreprenör som levererar det som lovats till våra kunder. 

Alla som arbetar hos Effecta bor där vi arbetar, våra ungdomar är med i samma idrottsföreningar och vi ingår i samma nätverk. För oss är det en självklarhet att kunna mötas i alla sammanhang och veta att vi levererat det som våra kunder beställt på ett mycket professionellt vis. 

Vi kan med stolthet säga att majoriteten av våra projekt börjar med att en nöjd kund berättar det för en vän. 

Välkommen att kontakta oss för mer information!