OM OSS PÅ EFFECTA

Vi är ett litet och välskött företag med ett drygt 20-tal anställda som drivs av att leverera en bra produkt till en nöjd kund. Vi har alla funktioner som vår verksamhet kräver hos vår egen personal, vi är därför inte beroende av andra entreprenörer för att vårt system skall kunna levereras. 

Oavsett ifall du funderar på solkraft till din bostad, er bostadsrättsförening ert företag eller ett projekt så har vi allt som krävs för en lyckad installation. Vi har ett brett utbud av produkter från ledande tillverkare samt möjlighet till projektering av alla sorters solkraftssystem inom vår egen verksamhet.  

På Effecta har vi på daglig basis arbetat med solenergi sedan mitten av 90-talet, först med solvärme och sedan 2010 med solkraft. Idag har vi bägge delar i vår verksamhet och kombinerar dem inte sällan i olika bostadsprojekt. 

LOKAL FÖRANKRING

Effecta bedriver sin verksamhet i Älvsåker strax utanför Kungsbacka, det har vi gjort sedan starten 1982. Vi arbetar i vår dagliga verksamhet inom storgöteborg och norra halvan av Halland. För oss är det långsiktiga samarbetet viktigt, vi hade enkelt kunna erbjuda installationer över hela landet men vet att över tid krävs det en god support och service på alla typer av installationer. Detta är något vi värdesätter och vill kunna erbjuda våra kunder, vi är därför aktiva inom vårt närområde. 

Vill du komma i kontakt med oss?

0300-223 20
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Effecta Energy Solutions AB

Västra Rågdalsvägen 21
434 99 Kungsbacka

GEDIGEN ERFARENHET

Effecta har två affärsområden, vi arbetar aktivt inom solenergi där vi utför entreprenader och levererar system inom både solel och solvärme. Förutom solenergi så har vi egen tillverkning av fastbränslepannor som säljs såväl i Sverige som Europa och Nordamerika. Vi har arbetat med energi sedan vi bildades 1982. 

Vi levererar hybridsystem till vissa av våra fastighetskunder där systemen förutom att producera elenergi även avlastar fjärrvärmenät med solvärme under halva året. Detta är något som vi har unik erfarenhet inom och stor kunskap. 

Effecta Energy Solutions AB
Västra Rågdalsvägen 21
434 99 Kungsbacka
+46 (0)300-223 20
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.