SMA VÄXELRIKTARE

sma växelriktare

SMA VÄXELRIKTARE FÖR SOLCELLER

SMA är den ledande tillverkaren i världen av växelriktare. SMA är ett tyskt företag med ledande teknik, forskning och tillverkning. Det finns mer än 3000 SMA anställda i mer än 20 länder. SMA utvecklar och tillhandahåller produkter för solenergi inom den omställning av energisektorn som vi ser idag.

SMA har tillverkat och utvecklat produkter för solenergi i mer än 35 år, det teknologi i därför välutvecklad och framtagen genom en mycket stor erfarenhet och förståelse för funktion och behov. 

SMA växelriktare

SMA SORTIMENT

SMA har ett helätckande sortiment av växelriktare, därför kan SMA erbjuda växelriktare för alla typer av solcellssystem oavsett storlek eller utformning. Utöver sitt breda sortiment erbjuder SMA ett väl genomtänkt sortiment av tillbehör till sina växelriktare. Alltifrån kommunikaitonstillbehör till övervakning och optimerare för solceller som har skuggning etc.

SMA Växelriktare sortiment

SMA SUNNY BOY VÄXELRIKTARE

Serien SMA Sunny Boy är en serie växelriktare för små solcellssystem, exempelvis villainstallationer. SMA Sunny Boy täcker mellan 1.5-5.0kW vilket gör växelriktarna lämpade för solcellsystem upp till nästan 6kW och täcker därmed en stor del av alla småskaliga installationer. 

SMA Sunny Boy levererar mycket teknik och användarvänlighet i ett mycket genomtänkt och behändigt format. Alltifrån installation till driftsättning är utvecklat för maximal komfort och användarvänlighet. Dessutom erbjuder de transformatorlösa växelriktarna i SMA Sunny Boy serien en mycket hög verkningsgrad och smart utnyttjande av solenergin. 

Sunny Boy växelriktarna har ingen inbyggd display på enheten utan kommunicerar och informerar till Smartphones eller dator via WiFi eller nätverk. Som användare kan man själv välja ifall Sunny Boy skall övervakas lokalt enner Sunny Web.

• Plug & Play installation och driftsättning
• Ständigt uppkopplad mot övervakning
• Automatiska uppdateringar av mjukvara
• Kompakt med låg vikt, från 16kg.
• Kan övervakas lokalt eller via moln.
• Kompaibel med batterilagring via tillbehör.

SMA Sunny Boy Växelriktare

SMA TRIPOWER 5.000-25.000 TL

SMA Tripower är en heltäckande serie växelriktare som spänner mellan 5kW hela vägen upp till 25kW. Därmed kan SMA Tripower ge små, mellanskaliga och verkligt storskaliga solcellsinstallationer lösningar med verkningsgrad över 98% och SMA:s erkända kvalitet och livslängd.

• Verkningsgrad 98%
• Inbyggd webconnect för övervakning.
• Anslutning till SunnyPortal
• OptiTrac Global Peak övervakar och hanterar skuggning av solceller
• OptiCool kylning och aktiv temperaturreglering
• Vertygslös kabelanslutning
• Integrerad DC brytare
• Trefasanslutning
• Optiflex, modulbaserad teknik 

Fronius Symo

SMA GARANTIER

Vid köp av en SMA växelriktare hos Effecta Energy Solutions AB så medföljer två års garanti ifrån oss. Utöver vår 2-åriga garanti så erbjuder SMA dig som kund en utökad garanti kostnadsfritt. Du som kund får av SMA garanti på reservdelar eller utbytesenhet vid problem mellan år 2-5. I den utökade garanting ingår ej arbete. 

Utöver dessa generösa garantier så kan en 10, 15 eller 20 årig garanti köpas till för en liten månadskostnad. Mer information om denna garantin finns att finna på SMAs hemsida under SMA Extended Warranty.

SMA växelriktare

plana solfångare

SMA Sunny Boy

Små växelriktare med mycket teknik

SMA Sunny Boy täcker solcellsinstallationer upp till 5-6kW, snabba att installera, kommunikativa lokalt eller via molntjänst utan extra kostnad. Aktuell driftsstatus och funktionalitet visas direkt i din smartphone eller surfplatta. 

SMA Home Manager 2.0

Full kontroll över flödet av energi

En SMA Home Manager 2.0 ger dig all nödvändig information om nedladdning och förbrukning. Utifrån den informationen kan man sedan via Smart Hem teknik starta applikationer såsom tvättmaskin eller andra elförbrukare när förbrukning i huset är liten och produktionen av solenergi är stor.

SMA Tripower

Växelriktare för alla storlekar

SMA Tripower erbjuder växelriktare mellan 5-25kW och genom sammankoppling täcker de ännu större effektbehov om så krävs. Välbeprövade växelriktare med lång livslängd och en verkningsgrad i absolut toppklass!

Effecta Energy Solutions AB
Västra Rågdalsvägen 21
434 99 Kungsbacka
+46 (0)300-223 20
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.