PROJEKTERING - SOLCELLSANLÄGGNINGAR

montage solceller falsat plåttak

VI KAN SOLCELLER

Med Effectas samlade erfarenhet kring solcellsinstallation kan vi erbjuda hjälp, rådgivning och vägledning vid projektering av solcellsprojekt. Inför en byggnation där solcellsenergi skall ingå så kan vi på Effecta hjälpa er med projektering och vägledning när det gäller utformning och storlek på anläggningen. Det finns många aspekter att ta hänsyn till beroende på projektets syfte och tack vare vår mångåriga erfarenhet med solceller så kan vi hjälpa er med att utforma den anläggningen som är rätt för ändamålet.  

PROJEKTERING - SOLCELLER

Vi kan erbjuda projektering av solcellssysten i alla olika skeden av ett projekt. Vi har inga begränsningar när det gäller storlek eller omfattning, med vår kunniga personal och vår samlade erfarenhet kan vi samla ihop de bitar som just ditt projekt behöver och presentera det på ett tydligt och enkelt sätt. Eftersom vi kan erbjuda hela kedjan från komponent till slutbesiktning kan vi även erbjuda våra kunder fullt prissatta system utan risker.

Tack vare vårt nät av återförsäljare och montörer i Sverige kan vi dessutom erbjuda färdiga solsystem i hela Sverige. 

TILLVÄGAGÅNGSSÄTT - PROJEKTERING

Vi behöver ta del av ert projekt för att kunna ge er rätt information. Kontakta oss på 0300-22320 för ett inledande samtal, vi kan sedan tillsammans utforma rätt system för ert behov.

Några solcellsprojekt från Effecta

plana solfångare

Kvarteret 18, Kolla

Beställare: Erlandssons Bygg

Kvarteret 18 i Kungsbacka är ett trygghetsboende med tekniskt avancerade byggnader. Effecta har levererat både solcellsprojektet och solfångaranläggning för värme och varmvatten. Husen är även utrustade med FTX ventilation och passivhusteknik. 

Vallda Heberg

Beställare: Eksta Bostads AB

Prisbelönt som årets solanläggning 2013. Effecta har levererat solcellsanläggning på 41,3kW och en solvärmeanläggning. Vallda Heberg har blivit internationellt uppmärksammat som ett hållbart och energieffektivt bostadsprojekt.

Kungälvs kommunhus

Beställare: Tuve Bygg AB

Kungälvs kommunhus utrustades 2014 med en solcellsanläggning på 115,5kWp. Effecta levererade solcellsentreprenaden som en totalentreprenad. 436 moduler monterades och 10 SMA inverters användes som växelriktare. 

Effecta Energy Solutions AB
Västra Rågdalsvägen 21
434 99 Kungsbacka
+46 (0)300-223 20
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.