ENTREPRENADER - SOLCELLSANLÄGGNINGAR

montage solceller falsat plåttak

DIN PARTNER VID ENTREPRENADER

Vi på Effecta är marknadsledande i västsverige på solentreprenader. Vi hjälper stora som små byggföretag med entreprenader på solcellssytem i alla olika entreprenadformer. Eftersom vi har stor erfarenhet med solcellsentreprenader kan vi hjälpa er i ert projekt med hela lösningen från start till mål eller ifall ni vill så hjälper vi er med en materialleverans eller en utökad materialleverans med delar av en montering.

Oavsett ifall ni vill ha hjälp med ett TurnKey-system eller komponenter så är vi en trygg och stabil partner som varit verksamma länge inom solenergi. 

ENTREPRENADER - SOLCELLER

Ifall det ingår en solcellsanläggning i anbudet som ni räknar på kan vi hjälpa er med offert på solcellsanläggningen. Det spelar ingen roll ifall ni vill ha en totalentreprenad eller delad entreprenad. Vi kan leverera efter ert önskemål och projektets omfattning. Effecta kan leverera solcellssystem i alla storlekar till alla taktyper.  

TILLVÄGAGÅNGSSÄTT - ENTREPRENADER

Räknar ni på ett anbud? Skicka förfrågningsunderlaget till oss så går vi igenom det med er och återkommer med offert. Offertens omfattning är upp till er, oavsett ifall ni vill ha hjälp med en totalentreprenad, delad entreprenad eller leverans av komponenter vi kan hjälpa er! Det är få företag som kan erbjuda den tryggheten och kunskapen som Effecta kan erbjuda sina kunder. Vi har arbetat med energi sedan 1982 och ser solcellsbranschen som en del i vår totala energiportfölj där vi med mångårig erfarenhet bygger hållbara och välutvecklade system med komponenter av högsta kvalitet. 

Kontakta oss på 0300-22320 för mer information.

Några solcellsprojekt från Effecta

plana solfångare

Kvarteret 18, Kolla

Beställare: Erlandssons Bygg

Kvarteret 18 i Kungsbacka är ett trygghetsboende med tekniskt avancerade byggnader. Effecta har levererat både solcellsprojektet och solfångaranläggning för värme och varmvatten. Husen är även utrustade med FTX ventilation och passivhusteknik. 

Vallda Heberg

Beställare: Eksta Bostads AB

Prisbelönt som årets solanläggning 2013. Effecta har levererat solcellsanläggning på 41,3kW och en solvärmeanläggning. Vallda Heberg har blivit internationellt uppmärksammat som ett hållbart och energieffektivt bostadsprojekt.

Kungälvs kommunhus

Beställare: Tuve Bygg AB

Kungälvs kommunhus utrustades 2014 med en solcellsanläggning på 115,5kWp. Effecta levererade solcellsentreprenaden som en totalentreprenad. 436 moduler monterades och 10 SMA inverters användes som växelriktare. 

Effecta Energy Solutions AB
Västra Rågdalsvägen 21
434 99 Kungsbacka
+46 (0)300-223 20
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.