Skip to main content

OFFERT & ENERGIBERÄKNING FRÅN EFFECTA

Vi lämnar gärna en kostnadsfri offert med energiberäkning för ert framtida solprojekt. Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort!

Ifall du hellre vill kontakta oss kan du alltid ringa på 0300-22320 alternativt maila oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Vi har öppet helgfria vardagar 07:00-16:00

FYLL I DINA UPPGIFTER

OM EFFECTA I KUNGSBACKA

Vi på Effecta har arbetat med energi sedan 1982, i takt med att solcellsbranschen ökat har vi varit med och bidragit till en stor del av de solcellsanläggningar som syns runt om i Kungsbacka. 

Vi arbetar med ledande tillverkare produkter, det ger våra kunder bästa och största avkastningen på sitt system samt ett tryggt ägande där framtida service kan erbjudas. För oss är en helhelt med service lika viktigt som själva installationen, eftersom vi är från Kungsbacka kan vi erbjuda våra kunder service och support, inte bara en installation. 

Solceller kungsbacka badhus

Kungsbacka nya badhus

Solceller villa i kungsbacka

Villa i Kungsbacka

solceller på lantbruk i kungsbacka

Lantbruk i Kungsbacka

Solceller företag Kungsbacka

Företag i Kungsbacka

"Effecta Energy Solutions AB är en komplett och trygg solcellsentreprenör i Kungsbacka, storgöteborg och Halland. Vi levererar system från idé till driftsatt system med vår egen personal."