LEDIGA TJÄNSTER HOS EFFECTA

EFFECTA SÖKER SOLCELLSMONTÖR

Effecta söker solcellsmontör för montage av solceller i storgöteborg och norra Halland. Tjänsten kan tillsättas omgående. Hos Effecta Energy Solutions AB får du en trygg och stabil arbetsplats i ett företag som varit verksamt länge inom energisektorn med god ekonomi. Vi tar säkerhet på största allvar och arbetar endast med godkända fallskydd och bra förutsättningar för våra montörer.

Personen vi söker har gärna erfarenhet från solcellsmontage eller andra montage på höga höjder och tak. Tjänsten kommer dels innebära att vara del i montageteam som installerar i kommersiella projekt. Tjänsten kommer även att innebära att du som anställd inom kort skall kunna driva egna mindre projekt utan större projektledning. Elbehörighet finns inom företaget. 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

För tjänsten krävs:

  • B-körkort.
  • Dokumenterad yrkeserfarenhet från arbete som montör eller snickare.
  • God förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av att arbeta på tak/hög höjd.
  • Erfarenhet av solcellsmontage.

Om oss:

Effecta Energy Solutions AB grundades 1982, vi är ett tiotal medarbetare som utgår från våra lokaler strax utanför Kungsbacka. Effecta har sedan starten varit verksamma inom energisektorn både med värme och solenergi. 

Vi ser framemot din ansökan och CV som skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Välkommen med din ansökan!

Effecta Energy Solutions AB
Västra Rågdalsvägen 21
434 99 Kungsbacka
+46 (0)300-223 20
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.